Momenteel hebben wij geen beschikbaarheid op korte termijn binnen 2 maanden. U kunt een aanvraag indienen via het contactformulier. Wanneer er een ruimte beschikbaar komt, nemen wij contact met u op.

WELKOM BIJ WOONHOTEL EINDHOVEN

Woonhotel Eindhoven biedt kamers en studio's om voor maximaal 2 jaar te wonen. De kamers zijn volledig ingericht en de panden van alle gemakken voorzien. Ideaal voor langdurig verblijf.

Eindhoven is een perfecte uitvalsbasis door de unieke ligging. Vanuit onze Woonhotel locaties bent u snel op het centraal station, in het centrum van Eindhoven, op de High Tech Campus, ASML of Eindhoven Airport.

Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of met de auto. Op iedere locatie is er gratis parkeergelegenheid.

Woonhotel Eindhoven beschikt over 1- en 2-persoonskamers en uiteraard kunt u zich op het adres van de desbetreffende Woonhotel locatie inschrijven in het GBA van de gemeente Eindhoven of Veldhoven.

Dus voor een tijdelijk verblijf in Eindhoven voor werk of studie, of gewoon gemakkelijk voor een vast bedrag All-in wonen!